Nega telesa Wellness Laguna - Hoteli Bernardin

Nega telesa - Wellness Laguna

Cenik storitev

Piling telesa s soljo in savno
Po krajšem segrevanju v savni je koža pripravljena in odprta, da jo z naravno solinsko soljo globinsko očistimo.

30 min: 27 EUR


Piling telesa s kremo in medom
Po krajšem segrevanju v savni se pore odprejo in koža je tako pripravljena na globinski piling celega telesa s soljo. Je idealna priprava za nadaljnjo nego telesa.

30 min: 27 EUR


Obloga s solinskim blatom  delna/srednja/velika
Obloge so primerne za zdravljenje revmatičnih in kožnih obolenj, saj solinsko blato pospešuje izločanje odpadnih snovi in izboljšuje splošno odpornost telesa.

20 min: 17 EUR

40 min: 33 EUR

60 min: 43 EUR


Body wap proti celulitu
V kožo intenzivno vtremo cimetovo ali cekropijino kremo, telo povijemo in s tem spodbudimo limfni sistem, da izloča strupe iz telesa.

60 min: 46 EUR


Masaža proti celulitu
S posebno masažno tehniko masiramo predele telesa s celulitom (stegna, trebuh, zadnjica), s čimer pospešimo prekrvitev. Z nanosom posebne proticelulitne kreme pospešimo proces odpravljanja maščobe in izboljšamo prožnost kože.

30 min: 30 EUR

40 min: 40 EUR


Drenažna obloga
Pospeši izločanje zastale vode in toksinov iz podkožja, pospešuje mikrocirkulacijo ter povečuje tonus kože. Učinki so vidni že po prvi uporabi.

90 min: 68 EUR


Vinska terapija
Sprostilni ritual za telo: s pilingom iz grozdnih pešk odstranimo odmrle celice in kožo pripravimo na masažo z grozdnim oljem, ki obnavlja celice in kožo prijetno odišavi. Po negi je koža gladka in negovana.

70 min: 57 EUR


Ritual Hanakasumi
Hanakasumi je sproščujoč in hranljiv telesni ritual, ki se zgleduje po dolgoletni japonski tradiciji udejanjenja lepote. Nežen, a izjemno učinkovit piling iz češnjevih cvetov in riževega prahu, masaža stopal ter blagodejna masaža telesa s karitejevim maslom in čutnimi azijskimi esencami je kombinacija popolne nege, ki razvaja čute, telo in duha.

70 min: 65 EUR


Obloga z algami  proticelulitni tretma
Alge vsebujejo veliko mineralnih snovi in so zato nepogrešljive pri oblikovanju telesa, zmanjševanju obsega na določenih delih telesa in odstranjevanju celulita. Ker alge pospešijo celični metabolizem, se telo oskrbi z vitamini in minerali in tako koža postane po terapiji žametna, bolj napeta in elastična.

40 min: 40 EUR


Presoterapija – aparaturna limfna drenaža
S presoterapijo stimuliramo odtekanje limfne tekočine iz telesa in s tem "strupenih" snovi.

  • 40 min: 25 EUR

Body wrap s presoterapijo
V kožo intenzivno vtremo cimetovo ali cekropijino kremo, telo povijemo in s tem spodbudimo limfni sistem k izločanju strupov iz telesa. S presoterapijo pospešimo odtekanje limfne tekočine in strupov iz telesa.

  • 60 min: 50 EUR

Energijska terapija (piling+masaža)
Nega ponuja intenzivno poživitev kože ter popolno obnovo energije. Sestavine energijske terapije blagodejno prispevajo k zdravemu videzu. Zagotavlja navlaženo, vitalno, svilnato gladko in napeto kožo. V postopek sta vključena piling in masaža celega telesa z energijskim balzamom.

60 min: 50 EUR


Vinski ritual (piling, maska in masaža)
Pomlajevalna nega po nežnem odstranjevanju odmrlih celic povrhnjice z vinskim pilingom kožo bogato razvaja ter jo spodbudi k intenzivni antiage zaščiti. Vinska peel off maska deluje blago termično, vendar ustvarja občutek poživljanja in nove energije, koži pa vrača opazno svež tonus. Po nadvse osvežujoči masaži z vinskim losjonom vas bo navdušila mehkost, gladkost in napetost kože.

90 min: 68 EUR


Medeno mlečni ritual
Razkošna pomlajevalna nega celega telesa v nepozabnem doživetju, ki združuje postopke pilinga, opojno dišečega razvajanja z masažo in masko. Nudi popolno obnovo mladostne svežine, energije in dobrega počutja. Nega je posebej primerna za suho, utrujeno in dehidrirano kožo.

90 min: 68 EUR


Proticelulitna terapija z elektrostimulacijo (celutron)
Aparaturna terapija je namenjena zdravljenju celulita in zmanjševanju obsega na kritičnih predelih. Impulzi, ki jih izzove aparat, povzročajo kontrakcijo mišic. Mišice so takoj vzburjene in maščoba se med izgorevanjem spreminja v energijo. Povečata se presnova in odtekanje limfne tekočine. Aparat deluje lokalno na predelu trebuha in stegen.

40 min: 30 EUR


Proticelulitna terapija z vakuumom
Vakuum terapija je mehanski način nege kože in podkožnega tkiva pri težavah s celulitom. Deluje na pospeševanje mikrocirkulacije, spodbuja pretok limfe, poveča elastičnost kože in manjša celulitne celice. Koža postane znova napeta in sijoča.

30 min: 30 EUR


Orientalska ceremonija
Potovanje, ki temelji na orientalski tradiciji, se začne s pilingom z začimbami, ki mu sledi hranljiva masaža, obogatena z dišavnimi vrečicami in vročimi kamni. 

90 min: 68 EUR


Termoaromaterapija
Z individualnim izborom eteričnih olj in masažnimi tehnikami spodbudimo delovanje krvnega in limfnega obtoka ter posledično zastalo telesno presnovo. Eterična olja aktivirajo proces razgradnje maščob ter omogočajo intenzivno odplakovanje vode in zastalih produktov metabolizma iz telesa. Vitalnost kože in telesa se poveča.

90 min: 68 EUR