Apartmaji Salinera***, Strunjan - Hoteli Bernardin
overlay
Previous
Next
overlay
Rezerviraj svojo namestitev!

Apartmaji Salinera ***

Apartmaji Salinera se nahajajo na hribčku s pogledom na Strunjanski zaliv. Apartmaji imajo tudi balkon ali teraso ter opremljeno majhno kuhinjo z jedilnico. Uporabljate lahko vse storitve v Salinera resortu, kot so plaža, zunanji in notranji bazen, restavracijo in otroško igrišče. Koristite lahko tudi različne masaže in nege v Wellnessu Syra.

Apartmaji Salinera se nahajajo v majhnih počitniških hišicah, ki so od morja oddaljene približno 300 metrov. Hiške so nanizane v sedmih sklopih. Manjši apartmaji lahko sprejmejo do 4 osebe, večji do 6 oseb. Gostje apartmajev Salinera lahko parkirajo svoja vozila na ustrezno označenih parkirnih mestih pred hiškami ali v garažni hiši ob Hotelu Salinera. Leta 2022 smo prenovili večino apartmajev (oznaka NOVO). Apartmaji Salinera so sedaj sestavljeni iz 68 prenovljenih apartmajev (Premium) ter 8 standardnih apartmajev.

*NOVO: Zgodba o soncu, morju in soli prenovljenih apartmajev Salinera

Zgodba o morju
Apartmaji ležijo v neposredni bližini neskončne modrine slovenskega morja, ki v sebi skriva številne blagodejne učinke. Slednje v apartmajih odseva tudi pomirjujoča modra barva s plavajočimi ribicami na stenah za popolno sproščeno počitniško vzdušje.

Zgodba o soncu
V Strunjanu prevladuje mediteransko podnebje z veliko sonca, ki nas s svojimi žarki obdarja z vitaminom D za energijo in boljšo odpornost. Sonce bo na vas sijalo tudi s sten v apartmajih, v katerih prevladuje pozitivna rumena barva.

Zgodba o soli
V bližini Apartmajev Salinera ležijo Strunjanske soline, najmanjše soline v Sredozemlju kjer se sol po tradicionalni metodi pridobiva že več kot 700 let. Strunjanska sol je tudi nepogrešljiv del wellness tretmajev v Salinera resortu, apartmaji pa zgodbo o njej pripovedujejo s svetlimi barvami in okrasno soljo za dekorativnim steklom na stenah.

Posebnosti apartmajev

Manjši apartmaji merijo 28 m2 in so sestavljeni iz: dnevnega prostora s 3 ali 4 ležišči, kuhinjske niše, kopalnice s tušem, terase ali balkona. Večji apartmaji merijo 42 m2 in so sestavljeni iz: dnevnega prostora s 3 ali 4 ležišči, spalnice z zakonsko posteljo, kuhinjske niše, kopalnice s tušem, terase ali balkona. Vsi večji apartmaji so opremljeni s klimatsko napravo. V vseh apartmajih je na voljo brezplačna uporaba brezžičnega interneta, uporabniško ime in geslo se gostom pojavi ob vklopu TV sprejemnika.

V ceno najema apartmaja je vključena poraba električne energije in vode ter posteljnina, ki se zamenja enkrat na teden. Brisače se menjajo 2-krat na teden.

Plaža je namenjena tako gostom hotela, apartmajev in Vile Maia kot tudi zunanjim gostom. Ležalniki in senčniki za doplačilo. Zunanji bazenski del je sestavljen iz velikega plavalnega bazena in manjšega otroškega. Notranji plavalni bazen zdvemi manjšimi in otroškim bazenom se nahaja v Hotelu Salinera. Sestavni del kompleksa so tudi savne, bazen s hladno vodo in počivališče z ležalniki.  

Energijski park Salinera

Bionergijski Salinera resort je obdan z zeleno barvo. Barvo, ki krepi miselno dinamiko, utrjuje čustveno inteligenco in simbolizira bujenje. V objemu narave, med borovci, obdanimi s sredozemskim rastlinjem in travo, se nahaja 12 energijskih točk.

Higienski Standard Plus za vaš brezskrben oddih

  • Najnovejša tehnologija dezinfekcije sob, ki ima certifikat tudi za delovanje proti korona virusu. 
  • Komplet osebne zaščite za vsakega gosta.
  • Oprema skupnih prostorov s termo-kamerami in brezkontaktnimi razkuževalci rok.
  • Restavracije po meri nove realnosti, a z vsem udobjem, ki ga naši gostje zaslužite.
  • Omejitev števila kopalcev na naših kopališčih.
Bazen z morsko vodo: v Hotelu Salinera
Mini klub
Plaža
Berzplačno parkirišče
Wellness center: v Hotelu Salinera
Lokalna kulinarika
Kolesarski hotel: v Hotelu Salinera
Brezplačen brezžičini internet: v Hotelu Salinera
Hišni ljubljenčki: samo v apartmajih 2*
Varstvo otrok: proti doplačilu
Klimatizirani prostori: delno
Zunanji bazen
Prijava v nastanitev po 15.00 Odjava iz nastanitve do 10.00

Lokacija

Salinera resort
Apartmaji Salinera
Strunjan 14
6320 Portorož
05 676 31 00
GPS koordinate
E 13° 35' 50"
N 45° 31' 33"

O destinaciji

Naselje, ki se razteza ob slovenski Obali med Izolo in Piranom, je nastalo v dolini reke Roja, vzdolž solin in na okoliških hribih. Krajinski park Sečoveljske soline je zavarovan že od leta 1990, ko so ga proglasili za naravni rezervat.

Več o destinaciji Strunjan >>

Sobe in apartmaji

NOVO: Premium apartmaji Salinera 3* za 3 osebe s klimo

Apartma je opremljen z: indukcijskim kuhališčem, mikrovalovno pečico, hladilnikom z zamrzovalnim delom, pomivalnim strojem, posodo, pripomočki, priborom in krožniki za 4 osebe, aparatom za kavo Dolcegusto, grelnikom za vodo, klima napravo za vse prostore, električnim radiatorjem v kopalnici, LED TV, sušilcem za lase, posteljnino in brisačami.

Studio apartmaji so sestavljeni iz: dnevnega prostora, kuhinjske niše, kopalnice s tušem, terase ali balkona.

Velikost apartmaja: 28m2

Velikost postelje: 1 x zakonsko ležišče 160 x 200 + raztegljiv kavč za 2 osebi

NOVO: Premium apartmaji Salinera 3* za 5 oseb s klimo

Apartma je opremljen z: indukcijskim kuhališčem, mikrovalovno pečico, hladilnikom z zamrzovalnim delom, pomivalnim strojem, posodo, pripomočki, priborom in krožniki za 4 osebe, aparatom za kavo Dolcegusto, grelnikom za vodo, klima napravo za vse prostore, električnim radiatorjem v kopalnici, LED TV, sušilcem za lase, posteljnino in brisačami.

Apartmaji so sestavljeni iz: dnevnega prostora, 2x spalnice z zakonsko posteljo ali ločenimi ležišči, kuhinjske niše, kopalnice s tušem, terase ali balkona.

Velikost apartmaja: 42m2

Velikost postelje: 1x spalnica z zakonsko posteljo 160x200 cm, 1 x spalnica z ločenimi ležišči postelji 90 x 200 cm, 1 x raztegljiv kavč v dnevni za 2 otroka ali 1 odraslo osebo.

Apartmaji Salinera Standard 3* za 3 osebe

Apartma je opremljen z: električni štedilnik, hladilnik, posodo, SAT televizijo in telefon, sušilec za lase, možnost uporabe klimatske naprave.

Apartmaji so sestavljeni iz: dnevnega prostora s 3 ali 4 ležišči, kuhinjske niše, kopalnice s tušem, terase ali balkona.

Velikost apartmaja: 28m2

Velikost postelje: 2 ločeni postelji 90 x 200 cm + dodatno ležišče (pograd) 90 x 200 cm.

Apartmaji Salinera Standard 3* za 5 oseb

Apartma je opremljen z: električni štedilnik, hladilnik, posodo, SAT televizijo in telefon, sušilec za lase, možnost uporabe klimatske naprave.

Apartmaji so sestavljeni iz: 2 ločeni spalnici + dnevni prostor s 3 ali 4 ležišči, spalnice z zakonsko posteljo, kuhinjske niše, kopalnice s tušem, terase ali balkona.

Velikost apartmaja: 42m2

Velikost postelje: 2 ločeni postelji 90 x 200 cm + dodatno ležišče 80 x 180 cm.

Posebna ponudba