Apartmaji Salinera**, Strunjan - Hoteli Bernardin
overlay
Previous
Next
overlay
Rezerviraj svojo namestitev!

Apartmaji Salinera **

Apartmaji Salinera se nahajajo na hribčku s pogledom na Strunjanski zaliv. Vsi apartmaji vključujejo opremljen balkon ali teraso, opremljeno majhno kuhinjo z jedilnico. Uporabljate lahko vse storitve v Salinera resortu, kot so zunanji in notranji bazen, restavracijo in otroško igrišče. Koristite lahko tudi različne masaže in nege v Wellnessu Syra.
Smo odprti in vas vabimo, da nas obiščete. Za rezervacije nudimo možnost brezplačne odpovedi in premik termina v roku ter 100 % brezplačno odpoved glede na epidemiološko stanje covid-19 (v primeru zaprtja kapacitet, bolezni ali karantene). Uvedli smo obsežen sklop higienskozaščitnih ukrepov Higienski Standard Plus

Za rezervacijo nam lahko pošljite povpraševanje

Veselimo se srečanja z vami. Vaša Sava Hotels & Resorts

Apartmaji Salinera se nahajajo v majhnih počitniških hišicah, ki so od morja oddaljene le 150 metrov.Hiške so nanizane v sedmih sklopih. V apartmajih Salinera z 2 zvezdicami je na razpolago 76 apartmajev dveh velikosti. Obnovljenih apartmajev s 3 zvezdicami je 8. Manjši apartmaji lahko sprejmejo do 4 osebe, večji do 6 oseb. Uporaba interneta gostom apartmajev Salinera je možna na recepciji Hotela Salinera brezplačno. Gostje apartmajev Salinera lahko parkirajo svoja vozila na ustrezno označenih parkirnih mestih pred hiškami ali v garažni hiši ob Hotelu Salinera.

Posebnosti apartmajev

Manjši apartmaji merijo 28 m2 in so sestavljeni iz: dnevnega prostora s 3 ali 4 ležišči, kuhinjske niše, kopalnice s tušem, terase ali balkona. Večji apartmaji merijo 42 m2 in so sestavljeni iz: dnevnega prostora s 3 ali 4 ležišči, spalnice z zakonsko posteljo, kuhinjske niše, kopalnice s tušem, terase ali balkona. Vsi večji apartmaji so opremljeni s klimatsko napravo.

V ceno najema apartmaja je vključena poraba električne energije in vode ter posteljnina, ki se zamenja enkrat na teden. Brisače se menjajo 2-krat na teden.

Plaža je namenjena tako gostom hotela, apartmajev in Vile Maia kot tudi zunanjim gostom. Ležalniki in senčniki za doplačilo. Zunanji bazenski del je sestavljen iz velikega plavalnega bazena in manjšega otroškega. Notranji plavalni bazen zdvemi manjšimi in otroškim bazenom se nahaja v Hotelu Salinera. Sestavni del kompleksa so tudi savne, bazen s hladno vodo in počivališče z ležalniki.  

Energijski park Salinera

Bionergijski Salinera resort je obdan z zeleno barvo. Barvo, ki krepi miselno dinamiko, utrjuje čustveno inteligenco in simbolizira bujenje. V objemu narave, med borovci, obdanimi s sredozemskim rastlinjem in travo, se nahaja 12 energijskih točk.

Higienski Standard Plus za vaš brezskrben oddih

  • Najnovejša tehnologija dezinfekcije sob, ki ima certifikat tudi za delovanje proti korona virusu. 
  • Komplet osebne zaščite za vsakega gosta.
  • Oprema skupnih prostorov s termo-kamerami in brezkontaktnimi razkuževalci rok.
  • Restavracije po meri nove realnosti, a z vsem udobjem, ki ga naši gostje zaslužite.
  • Omejitev števila kopalcev na naših kopališčih.
Bazen z morsko vodo: v Hotelu Salinera
Mini klub
Plaža
Berzplačno parkirišče
Wellness center: v Hotelu Salinera
Lokalna kulinarika
Kolesarski hotel: v Hotelu Salinera
Brezplačen brezžičini internet: v Hotelu Salinera
Hišni ljubljenčki: samo v apartmajih 2*
Varstvo otrok: proti doplačilu
Klimatizirani prostori: delno
Zunanji bazen
Prijava v hotel po 16.00 Odjava iz hotela do 10.00

Lokacija

Salinera resort
Apartmaji Salinera
Strunjan 14
6320 Portorož
05 676 31 00
GPS koordinate
E 13° 35' 50"
N 45° 31' 33"

O destinaciji

Naselje, ki se razteza ob slovenski Obali med Izolo in Piranom, je nastalo v dolini reke Roja, vzdolž solin in na okoliških hribih. Krajinski park Sečoveljske soline je zavarovan že od leta 1990, ko so ga proglasili za naravni rezervat.

Več o destinaciji Strunjan >>

Sobe in apartmaji

Apartmaji Salinera 2* za 3 osebe

Apartma je opremljen z: električni štedilnik, hladilnik, posodo, SAT televizijo in telefon, sušilec za lase.

Apartmaji so sestavljeni iz: dnevnega prostora s 3 ali 4 ležišči, kuhinjske niše, kopalnice s tušem, terase ali balkona.

Velikost apartmaja: 28m

Velikost postelje: 2 ločeni postelji 90 x 200 cm + dodatno ležišče 80 x 180 cm.

Apartmaji Salinera 3* za 3 osebe

Apartma je opremljen z: električni štedilnik, hladilnik, posodo, SAT televizijo in telefon, sušilec za lase, možnost uporabe klimatske naprave.

Apartmaji so sestavljeni iz: dnevnega prostora s 3 ali 4 ležišči, kuhinjske niše, kopalnice s tušem, terase ali balkona.

Velikost apartmaja: 28m2

Velikost postelje: 2 ločeni postelji 90 x 200 cm + dodatno ležišče (pograd) 90 x 200 cm.

Apartmaji Salinera 2* za 5 oseb

Apartma je opremljen z: električni štedilnik, hladilnik, posodo, SAT televizijo in telefon, sušilec za lase, možnost uporabe klimatske naprave.

Apartmaji so sestavljeni iz: dnevnega prostora s 3 ali 4 ležišči, spalnice z zakonsko posteljo, kuhinjske niše, kopalnice s tušem, terase ali balkona.

Velikost apartmaja: 42m2

Velikost postelje: 2 ločeni postelji 90 x 200 cm + dodatno ležišče 80 x 180 cm.

Apartmaji Salinera 3* za 5 oseb

Apartma je opremljen z: električni štedilnik, hladilnik, posodo, SAT televizijo in telefon, sušilec za lase, možnost uporabe klimatske naprave.

Apartmaji so sestavljeni iz: 2 ločeni spalnici + dnevni prostor s 3 ali 4 ležišči, spalnice z zakonsko posteljo, kuhinjske niše, kopalnice s tušem, terase ali balkona.

Velikost apartmaja: 42m2

Velikost postelje: 2 ločeni postelji 90 x 200 cm + dodatno ležišče 80 x 180 cm.

Posebna ponudba