Wellness Syra, Strunjan - Hoteli Bernardin
overlay
Previous
Next
overlay
Rezerviraj svojo namestitev!
Show menu

Wellness Syra

Dobro jutro, dober dan ali dober večer. Vrata Wellness Syra so gostom Salinera resorta odprta vsak dan od 9. do 21. ure.

Wellness Syra center je center zdravja, center sprostitve in pomladitve. Strokovnjaki Syra wellness centra izboljšujejo kakovost življenja in zdravja z dotikom. Wellness center ponuja storitve terapevtskih, sprostitvenih in negovalnih programov za telo in obraz. Za popolno sprostitev in izboljšanje imunskega sistema vas vabimo v savna center, ki ponuja kombinacijo mokrih in suhih savn: turška savna, finska savna, infra ali bio istrska savna. V bio istrski savni začutite vonj sivke in sredozemskih zelišč. Po savni se lahko osvežite v hladnem bazenu.


Lokacija in kontakt

Hotel Salinera
Strunjan 14
6320 Portorož

Wellness Syra
T: (05) 676 32 00 
E: syra.center@h-bernardin.si

Odpiralni čas: 

od 9:00 do 21:00 ure


Ponudba Wellness Syra

Spa paketi

17526
Že za 57 € na dan

Syra detox spa paket

2 noči/ 3 dni po osebi v dvoposteljni sobi

Hotel Salinera ****/***

24. 03. 2019 - 26. 05. 2019

Več
17576
Že za 62,50 € na dan

Energy spa paket

2 noči/ 3 dni po osebi v dvoposteljni sobi

Hotel Salinera ****/***

24. 03. 2019 - 26. 05. 2019

Več

Priporočamo

Syra detox day spa

  • Vstop v savno 3 ure
  • Detox masaža 40 min

Masažo pričnemo z vtiranjem slanice (Aqua madre) v telo in nato s posebno masažno tehniko in uporabe brinjevega olja ter z manualno metodo stimuliranja limfnega sistema olajšamo in stimuliramo pretok limfne tekočine iz delov telesa.

63 € 49€ / na osebo

Darilni boni

Iščete primerno darilo za poslovne partnerje ali svoje najdražje? Darilo, s katerim se bodo lahko razvajali v sproščujočem okolju in si privoščili nekaj dragocenih trenutkov samo zase? Da bi vam lahko kar najbolj ustregli, smo naše darilne bone pripravili tako, da lahko nanje vpišemo katerokoli storitev iz naše ponudbe ali pa vrednost, ki omogoča prost izbor storitev ali kozmetičnih izdelkov za nego obraza in telesa. Nimate časa, da bi nas obiskali? 

V tem primeru nam sporočite svoje želje in podatke na tel. št.+3865 676 3200 ali na e-naslov syra.center@bernardingroup.si in darilni bon vam bomo poslali po pošti.

Posebne ugodnosti za člane Triglava, Zdravstvene zavarovalnice, d.d. v Hotelih Bernardin

Ugodnost za člane Triglava, Zdravstvene zavarovalnice, d.d.:

  • Wellness darilni bon v vrednosti 15,00 € na osebo. Bon se lahko koristi v vseh Wellness centrih Hotelov Bernardin, pod pogojem, da se rezervira storitev v min. vrednosti 50,00 € in 2 dni pred izvedbo. 
  • 30 % popust na pol ali celodnevno karto za kopanje v morskem parku Laguna Bernardin.

(urejenost dopolnilnega zavarovanja se preverja prek spletne strani https://zavarovanec.zzzs.si/wps/portal/portali/azos/status_zavarovanja ali s pošiljanjem SMS sporočila  na tel. št. 031 771 009)