Wellness Syra, Strunjan - Hoteli Bernardin
overlay
Previous
Next
overlay
Rezerviraj svojo namestitev!
Show menu

Wellness Syra

Wellness Syra center je center zdravja, center sprostitve in pomladitve. Strokovnjaki Syra wellness centra izboljšujejo kakovost življenja in zdravja z dotikom. Wellness center ponuja storitve terapevtskih, sprostitvenih in negovalnih programov za telo in obraz. Za popolno sprostitev in izboljšanje imunskega sistema vas vabimo v savna center, ki ponuja kombinacijo mokrih in suhih savn: turška savna, finska savna, infra ali bio istrska savna. V bio istrski savni začutite vonj sivke in sredozemskih zelišč. Po savni se lahko osvežite v hladnem bazenu.

Preverite katalog ponudbe - Wellness Syra

Lokacija in kontakt

Hotel Salinera
Strunjan 14
6320 Portorož

Wellness Syra
T: (05) 676 32 00 
E: syra.center@sava.si

Odpiralni čas: 

Syra center: vsak dan (ponedeljki zaprto), 12.00 - 19.00.Notranji bazen v Salineri: vsak dan, 8.00 - 19.00.

Ponudba Wellness Syra

Priporočamo

Darilni boni

Iščete primerno darilo za poslovne partnerje ali svoje najdražje? Darilo, s katerim se bodo lahko razvajali v sproščujočem okolju in si privoščili nekaj dragocenih trenutkov samo zase? Da bi vam lahko kar najbolj ustregli, smo naše darilne bone pripravili tako, da lahko nanje vpišemo katerokoli storitev iz naše ponudbe ali pa vrednost, ki omogoča prost izbor storitev ali kozmetičnih izdelkov za nego obraza in telesa. Nimate časa, da bi nas obiskali? 

V tem primeru nam sporočite svoje želje in podatke na tel. št.+3865 676 3200 ali na e-naslov syra.center@sava.si in darilni bon vam bomo poslali po pošti.