Wellness Syra, Strunjan - Hoteli Bernardin
overlay
Previous
Next
overlay
Rezerviraj svojo namestitev!
Show menu

Wellness Syra

Smo odprti in vas vabimo, da nas obiščete. Za rezervacije nudimo možnost brezplačne odpovedi in premik termina v roku ter 100 % brezplačno odpoved glede na epidemiološko stanje covid-19 (v primeru zaprtja kapacitet, bolezni ali karantene). Uvedli smo obsežen sklop higienskozaščitnih ukrepov Higienski Standard Plus. Pred obiskom/rezervacijo pa preverite tudi morebitne spremembe v ponudbi.  

Veselimo se srečanja z vami. Vaša Sava Hotels & Resorts

Wellness Syra center je center zdravja, center sprostitve in pomladitve. Strokovnjaki Syra wellness centra izboljšujejo kakovost življenja in zdravja z dotikom. Wellness center ponuja storitve terapevtskih, sprostitvenih in negovalnih programov za telo in obraz. Za popolno sprostitev in izboljšanje imunskega sistema vas vabimo v savna center, ki ponuja kombinacijo mokrih in suhih savn: turška savna, finska savna, infra ali bio istrska savna. V bio istrski savni začutite vonj sivke in sredozemskih zelišč. Po savni se lahko osvežite v hladnem bazenu.


Lokacija in kontakt

Hotel Salinera
Strunjan 14
6320 Portorož

Wellness Syra
T: (05) 676 32 00 
E: syra.center@h-bernardin.si

Odpiralni čas: 

Wellness: tor-ned: 12.00-19.00; ponedeljek ZAPRTO
Bazen: 8.00-19.00
Savna: 12:00 in 19:00 ponedeljek ZAPRTO

Ponudba Wellness Syra

Priporočamo

Darilni boni

Iščete primerno darilo za poslovne partnerje ali svoje najdražje? Darilo, s katerim se bodo lahko razvajali v sproščujočem okolju in si privoščili nekaj dragocenih trenutkov samo zase? Da bi vam lahko kar najbolj ustregli, smo naše darilne bone pripravili tako, da lahko nanje vpišemo katerokoli storitev iz naše ponudbe ali pa vrednost, ki omogoča prost izbor storitev ali kozmetičnih izdelkov za nego obraza in telesa. Nimate časa, da bi nas obiskali? 

V tem primeru nam sporočite svoje želje in podatke na tel. št.+3865 676 3200 ali na e-naslov syra.center@bernardingroup.si in darilni bon vam bomo poslali po pošti.

Posebna ugodnost za člane Triglav, Zdravstvena zavarovalnica d.d.

  • Wellness darilni bon v vrednosti 15 € na osebo. Bon lahko člani Zdravstvene zavarovalnice koristijo v wellness centrih St. Bernardin resort v Portorožu, v Salinera resort v Strunjanu in v San Simon resort v Izoli.
  • 30 % popust na pol ali celodnevno karto za kopanje v Morskem vodnem Parku Termaris

Urejenost dopolnilnega zavarovanja se preverja prek spletne strani https://zavarovanec.zzzs.si/wps/portal/portali/azos/status_zavarovanja ali s pošiljanjem SMS sporočila na tel. št. 031 771 009).