Estetsko negovalni program, Wellness Syra - Hoteli Bernardin
Show menu

Estetsko negovalni program

Cenik storitev

Piling telesa z morsko soljo in eteričnimi olji

Je osnova pravilne nege, saj nežno odstranjuje odmrle površinske celice in nečistoče ter ohranja naravne zaloge vlage, zaradi česar postane koža svilnato mehka. Na izbiro več vrst solnih pilingov z dodatki olj in zelišč.

30 min: 27 EUR


Piling telesa z mediteranskimi zelišči

30 min:  27 EUR


Piling telesa z makom

30 min:  27 EUR


Obloga s solinskim blatom - delna/srednja/velika

Obloge so primerne za zdravljenje revmatičnih in kožnih obolenj, saj solinsko blato pospešuje izločanje odpadnih snovi in izboljšuje splošno odpornost telesa.

30 min:  17 EUR

30 min:  33 EUR

30 min:  43 EUR


Vinski pomlajevalni program

Sprostilni ritual za telo: s pilingom iz grozdnih pešk odstranimo odmrle celice in kožo pripravimo na masažo z grozdnim oljem, ki obnavlja celice in jo prijetno odišavi. Preparati vsebujejo izključno aktivne sestavine rastlinskega izvora. Po negi je koža gladka in negovana.

70 min:  75 EUR


Medeno mlečni ritual

Razkošna pomlajevalna nega celega telesa je nepozabno doživetje, ki združuje piling, opojno dišeče razvajanje z masažo in masko. Uporabljajo se žlahtni in in unikatni plodovi narave: izvleček matičnega mlečka, karite maslo ter kokosovo olje. Nega nudi popolno obnovo mladostne svežine, energije in dobrega počutja. Še posebej je primerna za suho, utrujeno in dehidrirano kožo.

90 min:  68 EUR


Anticelulitna masaža

S posebnimi masažnimi prijemi in anticelulitnim oljem se izboljša prekrvitev in mikrocirkulacija podkožnega tkiva, aktivira se delovanje limfnega sistema ter spodbudi odvajanje zaostalih toksinov iz telesa. Masaža je osredotočena na problematična področja telesa.

40 min:  42 EUR


Drenažna obloga

Pospeši izločanje zastale vode in toksinov iz podkožja, pospešuje mikrocirkulacijo ter povečuje tonus kože. Učinki maske so vidni že po prvi uporabi.

90 min: 68 EUR


Body wrap

Z močnim lipolitičnim učinkom pomaga pri topljenju maščob, oblikovanju telesa in napenjanju kože pri vseh vrstah celulita.

60 min: 50 EUR