Estetsko negovalni program, Wellness Syra - Hoteli Bernardin
Show menu

Estetsko negovalni program

Cenik storitev

Piling telesa z morsko soljo in eteričnimi olji

Je osnova pravilne nege, saj nežno odstranjuje odmrle površinske celice in nečistoče ter ohranja naravne zaloge vlage, zaradi česar postane koža svilnato mehka. Sol veže nase vodo in toksine, zato je piling priporočljiv tudi za razstrupljanje telesa.

30 min: 36,00 €

Obloga s solinskim blatom

Solinsko blato je naravno obogateno s slanico in ima visoko koncentracijo mineralov. Blatne obloge so izredno koristne pri revmatskih in degenerativnih sklepnih boleznih. Pospešujejo izločanje znoja in telesnih toksinov. Koža postane mehkejša, bolj napeta in čistejša, zato so blatne obloge priporočljive pri tretmajih za aknasto kožo, odpravo celulita in preoblikovanja telesa. Uporabljamo toplo blato, saj s tem povečamo njegovo delovanje. V primeru vnetih živcev ali mišic nanašamo hladno solinsko blato.

30 min (delna): 35,00 €

60 min (celo telo): 55,00 €

Sezonski pomlajevalni program

Razkošna pomlajevalna nega celega telesa je nepozabno doživetje, ki združuje piling, opojno dišeče razvajanje z masažo in masko. Nega nudi popolno obnovo mladostne svežine, energije in dobrega počutja. Še posebej je primerna za suho, utrujeno in dehidrirano kožo, saj je po negi koža gladka in negovana.

80 min: 70,00 €

Anticelulitna masaža

S posebnimi masažnimi prijemi in anticelulitnim oljem se izboljša prekrvavitev in mikrocirkulacija podkožnega tkiva, aktivira se delovanje limfnega sistema, spodbudi odvajanje toksinov iz telesa. Pri masaži se osredotočamo na problematične predele telesa.

40 min: 46,00 €

Body wrap proti celulitu

Z močnim lipolitičnim učinkom pomaga pri topljenju maščob, oblikovanju telesa in napenjanju kože pri vseh vrstah celulita

60 min: 50,00 €