Nega obraza v Wellnessu Syra - Hoteli Bernardin

Nega obraza - Wellness Syra

Cenik storitev

AHA kislinski premaz

Nega se izvaja spomladi in jeseni. Naravne sadne kisline so odlične za kožo. Alfa-hidroksi kisline niso topne v maščobi in luščijo odmrle celice kot piling, s čemer preprečujejo, da bi se pore ponovno mašile. Koža bo mladostna in sijoča.

25 min: 21 EUR


Masaža obraza, vratu in dekolteja z masko

Tretma zajema intenzivno masažo obraza, vratu in dekolteja ter nanos hranljivo-vlažilne maske. Masaža izboljša prekrvitev kože in jo oskrbi s kisikom, posebni masažni gibi pa povečajo elastičnost kože, tvorbo kolagena in elastina ter zavirajo staranje. Maska kožo še dodatno nahrani in navlaži.

40 min: 30 EUR


Limfna drenaža obraza in dekolteja

Drenaža pospeši delovanje limfnih žlez in s tem poveča izločanje strupov. Priporočljiva je za utrujeno, nečisto kožo ali kožo po kirurškem posegu.

20 min: 24 EUR


Hitra osvežilna nega obraza

Nega obraza zajema površinsko čiščenje kože in piling za odstranitev nečistoč. Masaža in ustrezna maska obrazu povrneta svežino ter navlažita kožo.

30 min: 35 EUR


Osvežilna nega obraza - Pure oxygen

Nega obraza zajema površinsko čiščenje kože in piling za odstranitev nečistoč. Masaža in ustrezna maska povečata oskrbo kože s kisikom, hkrati spodbudita njeno razstrupljanje ter v hipu poživita metabolno aktivnost kožnih celic. Nega koži povrne zdrav, bistveno bolj spočit videz, jo opazno pomladi ter upočasni njeno staranje. 

60 min: 50 EUR


Pomlajevalna nega obraza s kolagenom

Aktivna nega proti gubam in znakom staranja po 35. letu. Obraz površinsko in globinsko očistimo, sledi nanos antiage kremne maske okoli oči, nanos pomlajevalne maske ter vtiranje in masaža obraza z ekstra vlažilno kremo.

60 min: 50 EUR


Klasična nega obraza

S celovito nego obraza površinsko in globinsko očistimo kožo ter s pilingom odstranimo kožno nečistočo. Z nanosom posebnih ampul ali kislin oz. zdravilnih preparatov zdravimo kožo. Z masažo in ustrezno masko obraza, vratu in dekolteja povrnemo obrazu svežino in mladost.

60 min: 52 EUR

80 min: 65 EUR


Vlažilna nega obraza

Kožo na obrazu površinsko očistimo, s pilingom odstranimo kožno nečistočo. Nego nadaljujemo z izdelki, ki omogočajo intenziven prenos vlage v kožo in njeno razpršitev v globlje plasti kože ter spodbujajo nastajanje vitalnih celic, ki tvorijo dva najpomembnejša proteina v koži: kolagen in elastin. Po negi bo koža lepo napeta in gladka, gubice bod manj izražene.

80 min: 65 EUR


Anti-age nega obraza z zlatom 24 Ka

Razkošna nega obraza vsebuje delce zlata, ki pospešujejo komunikacijo med celicami kože. Visoka koncentracija izoflavonov stimulira proizvodnjo kolagena in elastina. Po negi koža zasije s pomlajenim videzom, opazno izboljšanim tonusom ter je na otip svilnato nežna in mehka.

60 min: 65 EUR


Moška nega obraza

S pomočjo visoke tehnologije je ritual prilagojen zahtevam moške kože. Nega razstruplja in deluje antistresno. Lahka emulzija z mikrogranulami kožo temeljito očisti in zgladi. Sproščujoča in pomlajevalna masaža ter maska z vitaminom C in ginsengom poskrbita za tonus in pomiritev kože.

60 min: 52 EUR


Masaža obraza, vratu in dekolteja

Nežni masažni gibi sproščajo napetost obraznih mišic ter odpravljajo stres. Masaža ima pomlajevalni učinek, saj prispeva k bolj napeti in gladki koži. 

20 min: 24 EUR


Oblikovanje obrvi

15 min: 10 EUR


Barvanje trepalnic

25 min: 10 EUR


Barvanje obrvi

15 min: 5 EUR