Nega obraza v Wellnessu Syra - Hoteli Bernardin

Nega obraza - Wellness Syra

Cenik storitev

Klasična nega

S celovito nego obraza površinsko in globinsko očistimo kožo ter s pilingom odstranimo odmrle kožne celice. Z nanosom posebnih ampul ali kislin oz. zdravilnih preparatov zdravimo kožo. Z masažo in ustrezno masko obraza, vratu in dekolteja povrnemo obrazu svežino in mladost.

60 min: 58,00 €

80 min: 71,00 €

Anti-age nega obraza z zlatom

Razkošna pomlajevalna nega obraza vsebuje delce zlata, ki pospešujejo komunikacijo med celicami kože. Visoka koncentracija izoflavonov stimulira proizvodnjo kolagena in elastina. Po negi koža zasije s pomlajenim videzom, opazno izboljšanim tonusom ter je na otip svilnato nežna in mehka.

60 min: 75,00 €

Vlažilna nega obraza

Kožo na obrazu površinsko očistimo, s pilingom odstranimo plast odmrlih kožnih celic. Nego nadaljujemo z izdelki, ki omogočajo intenziven prenos vlage in njeno razpršitev v globlje plasti kože ter spodbujajo nastajanje vitalnih celic, ki tvorijo dva najpomembnejša proteina v koži: kolagen in elastin. Po negi bo koža lepo napeta in gladka, gubice bodo manj izrazite.

80 min: 65,00 €

Sezonska nega obraza

Nega obraza zajema površinsko čiščenje kože in piling za odstranitev nečistoč in odmrlih kožnih celic. Ustrezna maska povrne koži vlago in svežino, masaža pa izboljša njeno prekrvavitev in ji poveča elastičnost.

45 min: 47,00 €

Masaža obraza, vratu in dekolteja

Nežni masažni gibi sproščajo napetost obraznih mišic ter odpravljajo stres. Masaža ima pomlajevalni učinek, saj prispeva k bolj napeti in gladki koži.

30 minut: 36,00 €

Oblikovanje obrvi: 15 min 10,00 €

Barvanje trepalnic: 25 min 13,00 €

Barvanje obrvi: 15 min 7,00 €