Sprostitveni masažni program v Wellnessu Syra - Hoteli Bernardin
Show menu

Sprostitveni masažni program

Cenik storitev

Masaža Harmonija z aromaterapijo

Nežni in počasni gibi harmonizirajo telo in duha ter prispevajo k popolni sprostitvi in občutku blaženosti. Masaža hkrati sprošča in razvaja. Vonji čutnih aromatičnih olj vas zazibljejo v stanje popolnega miru in ravnovesja.

30 min: 28 EUR

60 min: 55 EUR

90 min: 68 EUR


Masaža s toplimi zeliščnimi snopki

S toplimi zeliščnimi snopki in kombinacijo masažnih tehnik blagodejno vplivamo na počutje, spodbujamo krvni obtok, sproščamo napete mišice in lajšamo bolečine v sklepih, ki so posledica revme, artritisa itn.

30 min:  30 EUR

60 min:  55 EUR

90 min:  68 EUR


Štiriročna masaža z aromatičnim oljem

Izjemno doživetje štiriročne masaže s kombinacijo različnih masažnih tehnik ter uporabo eteričnih olj. Masaža z zdravilnimi učinki pripomore k izboljšanju splošnega počutja in zdravja. Sinhroni gibi obeh terapevtov pa užitke razvajanja dodatno okrepijo.

60 min: 90 EUR


Masaža nog in stopal

Masaža nog zajema masiranje sprednjega in zadnjega dela nog ter stopala. Uporabljamo naravna olja in balzam proti utrujenim nogam. Masažo priporočamo pri utrujenih in težkih nogah, zmanjšani gibljivosti sklepov in motnjah v cirkulaciji. 

40 min:  42 EUR


Masaža glave

Blagodejna masaža blaži stres, lajša glavobol in zagotavlja boljše počutje, saj odpravlja napetost v vratu in glavi ter sprošča predel dekolteja. Akupresurna masažna tehnika z dodatkom eteričnih olj poživi in obnovi lasišče ter okrepi lase vse do korenin.

20 min: 20 EUR


Masaža za otroke (od 5 do 14 let)

Masaža je namenjena otrokom od 5. do 14. leta starosti in se izvaja z naravnim sprostilnim oljem. Masaža sprošča mišice, zmanjšuje stres in raven stresnega hormona. Posledično se krepi imunski sistem in ohranja zdravo telo. Po masaži so otroci sproščeni, umirjeni in boljše volje.

20 min:  24 EUR

60 min:  55 EUR

90 min:  68 EUR