Terapevtsko-zdravilni program v Wellnessu Syra - Hoteli Bernardin
Show menu

Terapevtsko-zdravilni program

Cenik storitev

Klasična masaža

Namenjena boljši prekrvavitvi in sprostitvi posameznikovega telesa, izboljšuje splošno počutje, saj odpravlja stres in napetosti ter povrne moč in gibljivost.

30 min: 35,00 €

60 min: 58,00 €

90 min: 82,00 €

Protibolečinska masaža hrbta, ramen in glave

Masaža, ki se osredotoča na motorične dele hrbta in ramen, lajša napetost in bolečine. Skupaj z masažo glave je namenjena tudi sproščanju, saj pospešuje krvni obtok in odpravlja stres. Vaša življenjska moč bo dobila nov zagon.

45 min: 47,00 €

Športna masaža

Z intenzivnejšimi, a ne premočnimi masažnimi gibi po celem telesu zagotavljamo sprostitev in lajšamo napetost razbolelih mišic po telesni vadbi. Prav tako služi pripravi in ohranjanju športnikove forme, izboljšanju psihofizičnega stanja ter preprečevanju morebitnih poškodb. Njen namen je vzpostaviti normalno in neboleče gibanje ter koordinacijo.

40 min: 46,00 €

60 min: 66,00 €

Shiatsu masaža

Shiatsu je japonska beseda in pomeni »pritisk s prstom«. S pritiskanjem na različne točke na koži ob meridianih stimulira življenjsko energijo in ublaži različne vrste bolečin. Po masaži se zelo napeti ljudje umirijo, izčrpani si opomorejo. Masira se prek obleke, zato naj bo masiranec oblečen v lahka oblačila.

60 min: 61,00 €

Tui-na masaža

Sprostitvena in terapevtska masaža Tui-na temelji na principih tradicionalne kitajske medicine, je kraljica vseh masaž. Pomaga zmanjšati ali popolnoma odpraviti vsakršne bolečine v mišicah, sklepih in kosteh. Masaža je kombinacija različnih nebolečih tehnik, ki potekajo po t.i. meridianih, akupresure akupunkturnih točk in raznih vaj, manipulacij, ki se izvajajo med samo masažo. Masažna terapija je ena izmed uspešnejših metod pri zdravljenju vseh bolezni hrbtenice - bolečine v vratu, križu, hernija diskus, išias ter pri lajšanju glavobolov, migren, predmenstrualnih bolečin, stresa in rahle depresije.

70 min: 68,00 €

Energo-terapevtska masaža

Skozi različne oblike masaže dosežemo globoko sprostitev in odpravo energijskih blokad. Zajema masažo celega telesa s poudarkom na akupresurnih točkah, refleksno consko masažo stopal in blagodejno masažo glave ter obraza.

90 min: 89,00 €

120 min: 120,00 €

Masaža s toplimi vulkanskimi kamni

S posebno masažno tehniko in toplimi vulkanskimi kamni pomagamo globlje segreti telo. Masaža poživlja krvni in limfni obtok in pozitivni pretok energije, pospešuje presnovo, blagodejno vpliva na mišice, zmanjšuje njihovo napetost ter sprosti bolečino. Telo napolni z novo energijo.

30 min: 38,00 €

60 min: 61,00 €

90 min: 86,00 €

Detox masaža

Masažo pričnemo z vtiranjem slanice (Aqua madre) v telo in nato s posebno masažno tehniko, uporabo brinovega olja in z manualno metodo stimuliranja limfnega sistema olajšamo in stimuliramo pretok limfne tekočine iz delov telesa.

40 min: 42,00 €

Ročna limfna drenaža

Limfna drenaža je manualna metoda stimuliranja limfnega sistema. Z ročno metodo izvajamo počasne ponavljajoče se gibe. S tem olajšamo in stimuliramo pretok limfne tekočine iz delov telesa, kjer ta zaradi določene patologije ali poškodbe zastaja in se kopiči. Zaradi odvajanja vode iz telesa je nadvse učinkovita tudi pri odpravljanju celulita. Priporočljiva je za zmanjševanje oteklin po različnih operacijah.

40 min: 44,00 €

70 min: 65,00 €

Refleksno-conska masaža stopal

Zajema stimulacijo refleksnih točk na stopalih, prek katerih lahko sprostimo in uravnovesimo celo telo. Pospešuje odvajanje strupov iz telesa, ugodno vpliva na vse telesne organe in njihovo delovanje, izboljšuje prekrvavitev, pospešuje pretok limfe ter vzpostavlja uravnotežen pretok energije skozi telo.

30 min: 37,00 €

60 min: 58,00 €

Magnetna terapija

Že v daljni preteklosti so ljudje uporabljali pozitivno delovanje magnetov. Terapija z magnetnimi polji izboljšuje prekrvavitev, deluje protibolečinsko, oskrbuje celice s kisikom ter krepi naš imunski sistem.

5 min: 8,00 €

15 min: 15,00 €

25 min: 20,00 €

Magnetna terapija kot dodatek

20 min: 8,00 €