Terapevtsko-zdravilni program v Wellnessu Syra - Hoteli Bernardin
Show menu

Terapevtsko-zdravilni program

Cenik storitev

Klasična masaža

Namenjena boljši prekrvitvi in sprostitvi posameznikovega telesa, izboljšuje splošno počutje, saj odpravlja stres in napetosti ter povrne moč in gibljivost.

20 min: 24 EUR

40 min: 39 EUR

60 min: 55 EUR

90 min: 68 EUR


Protibolečinska masaža hrbta, ramen in glave

Masaža, ki se osredotoča na motorične dele hrbta in ramen, lajša napetost in bolečine. Skupaj z masažo glave je namenjena tudi sproščanju, saj pospešuje krvni obtok in odpravlja stres. Vaša življenjska moč bo ponovno dobila nov zagon.

45 min: 43 EUR


Športna masaža

Z intenzivnejšimi, a ne premočnimi masažnimi gibi po celem telesu zagotavljamo sprostitev in lajšamo napetost razbolelih mišic po telesni vadbi. Prav tako služi pripravi in ohranjanju športnikove forme, izboljšanju psihofizičnega stanja ter preprečevanju morebitnih poškodb. Njen namen je vzpostaviti normalno in neboleče gibanje ter koordinacijo.

40 min: 43 EUR

60 min: 56 EUR


Refleksnoconska masaža stopal

Zajema stimulacijo refleksnih točk na stopalih, prek katerih lahko sprostimo in uravnovesimo celo telo. Pospešuje odvajanje strupov iz telesa, ugodno vpliva na vse telesne organe in njihovo delovanje, izboljšuje prekrvitev, pospešuje pretok limfe ter vzpostavlja uravnotežen pretok energije skozi telo.

30 min: 30 EUR

60 min: 55 EUR


Shiatsu masaža

Shiatsu je japonska beseda in pomeni »pritisk s prstom«. S pritiskanjem na različne točke na koži ob meridianih stimulira življenjsko energijo in ublaži različne vrste bolečin. Po masaži se zelo napeti ljudje umirijo, izčrpani pa si opomorejo. Masira se prek obleke, zato naj bo masiranec oblečen v lahka oblačila.

60 min: 58 EUR


Tui-na masaža

Tui-na je stara kitajska medicinska masaža, ki temelji na principih tradicionalne kitajske medicine. Tui-na masažo uporabljamo kot preventivo, za sproščanje in preprečevanje bolezni, odpravljamo energijske blokade in vzpostavljamo ravnovesje. Zelo je učinkovita pri bolečinah v sklepih in mišicah, pri zvinih, glavobolih, nespečnosti, sinusitisih, migrenah, menstrualnih težavah, mišičnih krčih, prebavnih motnjah, stresu ...

70 min: 68 EUR


Energo-terapevtska masaža

Skozi različne oblike masaže dosežemo globoko sprostitev in odpravo energijskih blokad. Zajema masažo celega telesa s poudarkom na akupresurnih točkah, refleksnoconsko masažo stopal ter blagodejno masažo glave ter obraza.

90 min: 80 EUR 

120 min: 120 EUR


Masaža s toplimi kamni

S posebno masažno tehniko in toplimi vulkanskimi kamni pomagamo globlje segreti telo. Masaža poživlja krvni in limfni obtok in pozitivni pretok energije, pospešuje presnovo, blagodejno vpliva na mišice, zmanjšuje njihovo napetost ter sprosti bolečino. Telo napolni z novo energijo.

30 min:  28 EUR

60 min:  55 EUR

90 min:  68 EUR


Detox masaža

Masažo pričnemo z vtiranjem slanice (Aqua madre) v telo in nato s posebno masažno tehniko, uporabo brinovega olja in z manualno metodo stimuliranja limfnega sistema olajšamo in stimuliramo pretok limfne tekočine iz delov telesa.

40 min:  39 EUR


Ročna limfna drenaža

Limfna drenaža je manualna metoda stimuliranja limfnega sistema. Z ročno metodo izvajamo počasne ponavljajoče se gibe. S tem olajšamo in stimuliramo pretok limfne tekočine iz delov telesa, kjer ta zaradi določene patologije ali poškodbe zastaja in se kopiči. Masaža je nadvse učinkovita tudi pri odpravljanju celulita.

20 min:  24 EUR

40 min:  39 EUR

70 min:  57 EUR


Magnetna terapija

Že v daljni preteklosti so ljudje uporabljali pozitivno delovanje magnetov. Terapija z magnetnimi polji izboljšuje prekrvitev, deluje protibolečinsko, oskrbuje celice s kisikom ter krepi naš imunski sistem.

5  min:   8 EUR

15 min:  15 EUR

25 min:  20 EUR


Magnetna terapija kot dodatek

20 min:  8 EUR