Villa Maia***, Strunjan - Hoteli Bernardin
overlay
Previous
Next
overlay
Rezerviraj svojo namestitev!

Vila Maia ***

Aparmaji Vila Maia so del Salinera resorta, le korak do plaže. Ponuja klimatizirane sobe s pogledom na bioenergijski park in zunanji bazen. Vsi apartmaji vključujejo balkon, opremljeno kuhinjo z jedilnico. Uporabljate lahko vse storitve v Salinera resortu, kot so zunanji in notranji bazen, restavracijo in otroško igrišče. Koristite lahko tudi različne masaže in nege v Wellnessu Syra. V okolici lahko uživate v različnih aktivnostih, kot so sprehodi v naravi, kolesarjenje in meditacijo.

V vili je 9 apartmajev s 3 zvezdicami. Primerni so zlasti za družine z otroki, ki težijo k počitniškemu bivanju v atraktivno urejenih stanovanjskih okoljih. Vilo Maio sestavljajo apartmaji dveh velikosti, manjši in večji. Manjši apartmaji lahko sprejmejo do 6 oseb, večji pa do 8.  Vila Maia se nahaja v neposredni bližini morja in je od Hotela Salinera oddaljena le 150 metrov. Obdana je z bogatim sredozemskim rastjem. Posebnost Vile Maia so prostorni apartmaji, opremljeni v sodobnem slogu.

Posebnosti apartmajev

Vsi apartmaji v Vila Maia so opremljeni s: klimatsko napravo, kuhinjskim štedilnikom, hladilnikom, pomivalnim strojem, posodo, kabelsko televizijo, telefonom in sušilcem za lase.

Manjši apartmaji merijo 52 m2 in so sestavljeni iz: dnevne sobe in spalnice, 4 osnovnih in 2 pomožnih ležišč, kopalnice s kadjo, kuhinjske niše, terase ali balkona. Večji apartmaji merijo 62 m2 in so sestavljeni iz: dnevne sobe in dveh spalnic, 6 osnovnih in 2 pomožnih ležišč, kopalnice s kadjo, kuhinjske niše, terase ali balkona.

Plaža in bazeni

Plaža je namenjena tako gostom hotela, apartmajev in Vile Maia kot tudi zunanjim gostom. Ležalniki in senčniki za doplačilo. Zunanji bazenski del je sestavljen iz velikega plavalnega bazena in manjšega otroškega. Notranji plavalni bazen zdvemi manjšimi in otroškim bazenom se nahaja v Hotelu Salinera. Sestavni del kompleksa so tudi savne, bazen s hladno vodo in počivališče z ležalniki.  

Energijski park Salinera

Bioenergijski Salinera resort prav zaradi svoje lokacije ponuja obilo možnosti za aktivne počitnice. Za izboljšanje fizične in psihične aktivnosti smo v resortu poskrbeli za bogat športno-rekreativni program, plavanje in meditacijo. V našem otroškem kotičku pa se bodo vaši malčki zabavali pod budnim očesom strokovnega animacijskega osebja Salinera resorta.

Higienski Standard Plus za vaš brezskrben oddih

  • Najnovejša tehnologija dezinfekcije sob, ki ima certifikat tudi za delovanje proti korona virusu. 
  • Komplet osebne zaščite za vsakega gosta.
  • Oprema skupnih prostorov s termo-kamerami in brezkontaktnimi razkuževalci rok.
  • Restavracije po meri nove realnosti, a z vsem udobjem, ki ga naši gostje zaslužite.
  • Omejitev števila kopalcev na naših kopališčih.

Bazen z morsko vodo: v Hotelu Salinera
Mini klub
Plaža
Berzplačno parkirišče
Wellness center: v Hotelu Salinera
Lokalna kulinarika
Kolesarski hotel: v Hotelu Salinera
Varstvo otrok: proti doplačilu
Klimatizirani prostori
Zunanji bazen
Prijava v nastanitev po 16:00 Odjava iz nastanitve do 10:00

Lokacija

Salinera Resort
Vila Maia
Strunjan 14
6320 Portorož
05 676 31 00
GPS koordinate
E 13° 35' 52"
N 45° 31' 33"

O destinaciji

Naselje, ki se razteza ob slovenski obali med Izolo in Piranom, je nastalo v dolini reke Roja, vzdolž solin in na okoliških hribih. Krajinski park Sečoveljske soline je zavarovan že od leta 1990, ko so ga proglasili za naravni rezervat.

Več o destinaciji Strunjan >>

Sobe in apartmaji

Apartma za 4 osebe z balkonom

Apartma je opremljen z: klimatsko napravo, pomivalnim strojem, pomivalnim  stojem, SAT televizijo in telefonom, sišilcem za lase

Apartmaji so sestavljeni iz: dnevne sobe in spalnice, 1 osnovnega ležišča in 2 raztegljivih kavčev, kopalnice s kadjo, kuhinjske niše, terase ali balkona.
Velikost apartmaja: 52m2

Apartma za 6 oseb z balkonom

Apartma je opremljen z: klimatsko napravo, pomivalnim strojem, pomivalnim  stojem, SAT televizijo in telefonom, sišilcem za lase

Apartmaji so sestavljeni iz: dnevne sobe in dveh spalnic, 2 osnovnih ležišč in 2 raztegljivih kavčev, kopalnice s kadjo, kuhinjske niše, terase ali balkona.
Velikost apartmaja: 62m2