Poletne počitnice 2022 - Hoteli Bernardin
NOVOPrenovljene nastanitve v Strunjanu in Portorožu
overlay

Začutite posebnosti slovenske Istre!

Ob morju se prav vsak počuti dobro. Lokacija naših nastanitev ter tradicija in običaji, ki jih živi slovenska Istra, so predstavljali vodilo in navdih pri prenavljanju naših nastanitev v Portorožu in Strunjanu. V Hotelu Vile Park v Portorožu nadaljujemo zgodbo nedavno prenovljenega, sosednjega Hotela Histrion. Notranja oprema, kulinarika, wellness storitve in razgledi, z vsemi čuti bodo gostje občutili istrske posebnosti. V Salinera resortu Strunjan pa smo prenovili apartmaje. S prenovo so le-ti zaživeli v podobi morja, soli in sonca. In prepričani smo, da boste v Salineri vsega tega deležni v obilju!


Apartmaji Salinera se nahajajo na hribčku s pogledom na Strunjanski zaliv. Vsi apartmaji vključujejo opremljen balkon ali teraso, opremljeno majhno kuhinjo z jedilnico. Uporabljate lahko vse storitve v Salinera resortu, kot so zunanji in notranji bazen, restavracijo in otroško igrišče. Koristite lahko tudi različne masaže in nege v Wellnessu Syra.

Hotel Vile Park s 4 vilami, se nahaja v sklopu Hotela Histrion, le korak do morja. Ponuja zasebno plažo, zunanji bazen in dostop v notranje bazene Hotela Histrion. Sobe Hotela Vile Park so zgrajene okoli ruševin zvonika cerkve Sv. Bernardina, nekatere nudijo tudi balkon. V sklopu hotela najdete tudi, otroška igrala ter mini club. Hotel je prijazen tudi malim hišnim ljubljenčkom.

Novo - Hotel Vile Park Premium

Hotel Vile Park
Polpenzion v dvoposteljni sobi premium
že za 79,00 € po osebi na dan
< >

Novo - Apartmaji Salinera Premium

Apartmaji Salinera
Najem apartmaja 3*
že za 143,00 € na dan
< >