Novosti - prenovili smo za vas - Hoteli Bernardin
NovostiPrenovili smo za vas
overlay
Rezerviraj svojo namestitev!

Najlepši kotički slovenske obale za najlepše spomine

Na najlepših koščkih slovenske obale, obkrožene z oleandri, palmami, rožmarini in lovorji in le korak stran od morja, najdete St. Bernardin resort v Portorožu, San Simon resort v Izoli, in Salinera resort v Strunjanu. Ker želimo vaše bivanje pri nas obogatiti z novimi doživetji, smo v zadnjih letih prenovili Grand Hotel Bernardin in Hotel Histrion v Portorožu ter Hotel Haliaetum in depandanso Sirene v San Simon resortu. Da bi bil vaš oddih blizu doma ob nepozabnih razgledih na modrino slovenskega morja, čim prijetnejši!

ST. BERNARDIN RESORT

Prenova Grand Hotela Bernardin

Konec aprila 2018 se je zaključila 5,4 milijonov vredna investicija v prenovo sob Grand hotela Bernardin. Prenova sob s kopalnicami in balkoni zajema kakovostni in sodobni interier, ki omogoča funkcionalno organizacijo prostora ter odprt pogled na morje, saj je neposreden razgled, kar iz sobe, tista prednost in posebnost, ki jo hoteli na drugih lokacijah ne morejo preseči. Od tod tudi izhaja inspiracija za notranji minimalističen dizajn, kjer prevladujejo barve v toplih tonih in zlatih sofisticiranih detajlih, ki nakazujejo na lesket sonca v morju. Ključna dekoracija sobe je pogled na neskončno prostranost morja. Poleg sodobnega notranjega dizajna, smo v sobah prenovili talne in stenske obloge, vodovodno in električno inštalacija.  Sobe so opremljene tudi s t.i.  sobnim krmiljenjem posameznih funkcij v sobi, vezane tudi na varčevanje energije.

Več o prenovljenem Grand Hotelu Bernardin.

< >

Prenova Hotela Histrion

V juniju 2020 se ja zaključila prenova* Hotela Histiron vredna približno 5 milijonov, ki je zajemala popolno prenovo 276 hotelskih sob s kopalnicami, balkoni in inštalacijo, Morskim vodnim parkom Termaris in Wellnessom Benedicto.

Povečalo se je število povezanih sob v 3. nadstropju, kar je predvsem pomembno za goste z družinami.  Funkcionalna zasnova sobe je sledila potrebam počitniških gostov, materiali so kakovostni in sodobni, idejni koncept zasnove pa temeljil na zgodbi Istre. Vključeni so elementi kamna, lesa, element istrskih polken t.i. 'škur'.  Prenova hotela je vključevala tudi osvežitev recepcije, bara, glavne restavracije in hodnikov. V hotelu se je posodobil tudi požarni sistem z izhodi, požarnimi stopnišči in prehodi.

Več o prenovljenem Hotelu Histiron.

*Med leti 1998 in 2007 so bile v hotelu Histrion izvedene delne prenove in dopolnitve ponudbe. Leta 1998 glavna restavracija, 1999 Laguna Bernardin Morski Park s prenovo sob v hotelu Histrion na prvem nadstropju, leta 2002 sta bili prenovljeni preostali dve etaži hotela, leta 2003 wellness center Laguna, ter leta 2007 pleskanje fasade ter posodobitev okolice. 

< >

SAN SIMON RESORT

Prenova Hotela Haliaetum in depandanse Sirena

V maju 2019 smo zaključili s prenovo hotela Haliaetum in depandanse Sirena. Investicija je bila vredna približno 2 milijona evrov, skupaj pa je bilo obnovljenih 78 sob.  Prenova sob s kopalnicami je zajemala kakovostni in sodobni interier, ki omogoča funkcionalno organizacijo prostora. S prenovo sta objekta pridobila dodatnih 10 sob za goste, tako lahko skupaj objekta zdaj sprejmeta 252 gostov.  Sobe so sodobno zasnovane in opremljene s t.i. sobnim krmiljenjem posameznih funkcij v sobi. V Hotelu Haliaetum so poleg sob  prenovljeni tudi notranji  bazen, recepcija, restavracija, bar, otroški kotiček, delno posodobljena pa je tudi glavna restavracija San Simon. Obseg prenovljenih novosti na zunanjih površinah vključuje restavracijo Bistro tik ob morju,  tobogan, pomol in igrišče za mini golf. Ponudba v San Simon Resortu je nadgrajena s konceptom družinam prijaznega hotela.

Več o prenovljenem resortu San Simon.

< >