Poletne počitnice 2018, Portorož, Strunjan, Izola - Hoteli Bernardin
POLETNE POČITNICE 2018Preverite našo ponudbo.
overlay

Bernardin, Salinera & San Simon

Sonce, morje, vi in vaši najdražji … Poletne počitnice so najlepši čas v letu, saj so dolgi topli dnevi na morju idealni za raziskovanje skritih kotičkov, brezskrbno uživanje, razvajanje in zabavo. Pohitite z rezervacijo, da bo vaš dopust brezskrben in nepozaben!

Bernardin resort - Portorož

Bernardin Resort  se nahaja na najbolj privlačni lokaciji med Piranom in Portorožem, le korak do morja. V prestižnem Grand Hotelu Bernardin ***** so razgledi edinstveni. Lahko občudujete sončni zahod kar iz sobe ali rezervirate svoj prostor na urejeni VIP plaži, ob svojem najljubšem poletnem cocktailu pa uživat v Grand Gardnu nad morjem.

V Hotelu Histrion **** se nahaja največji bazenski kompleks na slovenski Obali - morski park Laguna - ki s svojo ponudbo tik ob morju zadovolji družine, aktivne pare ali večne romantike. Sončni zahod lahko občudujete tudi iz wellness centra Paradise Spa in Wellness Laguna, kjer se lahko razvajate v veliki ponudbi savn, masaž in ostalih tretmajih. Hotel Vile Park *** poleg hotelskih sob ponuja tudi apartmaje in zunanji bazen z igriščem za otroke. Resort s plažo, pristaniščem in sprehajalno potjo, tik ob morju, ponuja veliko možnosti za brezkrbna in nepozabna doživetja. V poletnih počitnicah bodo vaše dneve popestrili lokalni dogodki, animacijski program, mini klub za najmlajše obiskovalce in ostale poletne atrakcije; potapljanje, izlet z barko, jadranje, odbojka na mivki, kolesarjenje ... več si lahko preberete na našem blogu. 

Poletne počitnice v Portorožu

Izbrani datumi med 20.8. in 4.9.2018

Grand Hotel Bernardin
Polpenzion v prenovljeni dvoposteljni sobi s pogledom na morje
že za 121,00 € po osebi na dan

Poletne počitnice v Portorožu

Izbrani datumi med 24.8. in 3.9.2018

Hotel Histrion
Polpenzion v dvoposteljni sobi z dodatnim ležiščem
že za 95,50 € po osebi na dan

Brezplačno! Otrok do 12. leta starosti

Poletne počitnice v Portorožu

Izbrani datumi med 19.8. in 3.9.2018

Hotel Vile Park
Polpenzion v dvoposteljni sobi z dodatnim ležiščem
že za 81,50 € po osebi na dan

Brezplačno! Otrok do 12. leta starosti

San Simon resort - Izola

San Simon Resort se nahaja v Izoli, starejšem ribiškem mestu, ki s svojimi skrivnostnimi kamnitimi ulicami razveseli prav vsakega obiskovalca. Poletne počitnice so primerne tako za družine, saj okolica omogoča aktivno raziskovanje kolesarskih ali pohodniških poti, kot za posameznike, ki se želijo sprostiti v bazenu hotela Haliaetum ali v wellness centru Mirta, kjer se z obiskom savne ali lepotnih tretmajev prepustite razvajanju z mediteranskim pridihom. V restavraciji, le korak do morja, se lahko prepustite pristni domači kulinariki. Gostje resorta pravijo, da gostoljubje in vzdušje domačnosti ustvarjajo prav tako zaposleni, ki poskrbijo, da je – poletni dopust – najboljši.  


Poletne počitnice v Izoli

Izbrani datumi med 24.8. in 3.9.2018

Depandanse Korala, Perla, Palma in Sirena
Polpenzion v troposteljni družinski sobi
že za 96,50 € po osebi na dan

Brezplačno! 1 Otrok do 12. leta starosti