Spomladanski oddih 2020, Portorož, Strunjan, Izola - Hoteli Bernardin
overlay

Pomlad ob morju - Bernardin, Salinera & San Simon

Prvi sončni žarki v marcu prikličejo pomlad na slovensko Obalo. Blagodejen morski zrak okrepi duha, zato so sprehodi ob morju ali raziskovanje obmorskih mest kot so Portorož, Piran, Izola in Strunjan, idealna izbira za spomladanski oddih. Dogodki in možnost neštetih aktivnosti, ki jih prinese pomlad; kulinarični pohod istrskih dobrot, Orange wine festival, velika noč, Istrski maraton, solinarski praznik ... pa še bolj popestrijo spomladanska doživetja na slovenski Obali.

Spomladanski oddih v Portorožu


Prestižni hotel se nahaja tik ob morju, med mestoma Portorož in Piran. Ponuja vrhunski wellness center dobrega počutja Paradise Spa.Vse sobe imajo zasebni balkon s pogledom na morje.

Spomladanski oddih v Strunjanu


V hotelu je na razpolago notranji bazen z morsko vodo ter wellness center Syra, kjer si lahko privoščite različne lepotne tretmaje in masaže.

Spomladanski oddih v Izoli


Ob prenovi sob so gostom na razpolago družini prijazne storitve za različna doživetja otrok in oddih staršev. Na razpolago so otroški meniji, kotički, zunanja igrala in mini klubi.

Udobne in svetle sobe so zaradi možnosti dodatnih ležišč primerne tudi za družine. Sobe krasijo sproščujoči razgledi na morje ali obmorsko zelenje. 

Depandanse hotelskega naselja San Simon se nahajajo v zelenem parku, tik ob morju. Zaradi odlične, mirne lege in namestitev, so zelo priljubljene.

Nasveti iz naših blogov

5 korakov do celostne spa regeneracije

5 korakov do celostne spa regeneracije

Romantični vikend za dva v Piranu

Romantični vikend za dva v Piranu

3 ideje za pohod ob Piranskem zalivu

3 ideje za pohod ob Piranskem zalivu

Wellness centri v Hotelih Bernardin

Wellness centri v Hotelih Bernardin