(Re)konektajmo se! - Nagradno žrebanje - Hoteli Bernardin
Čas za ... Re-ConnectNagradna igra
overlay

Čas je za ... Re-Connect! - Nagradna igra

Vsi potrebujemo Re-konekcijo ... čas je, da se povežemo sami s seboj, s svojim telesom, umom in intuicijo. Čas je, da se povežemo z drugimi, z družino in prijatelji. Želimo, da se znova povežete tako sami s seboj kot z nami, vašimi prijatelji. V ta namen vam želimo stopiti nasproti in vas obdariti ...

(Re)konektajmo se ... v zahvalo za zaupanje, vas želimo obveščati o novostih, posebnih ponudbah in dogodkih iz naših hotelov in drugih zanimivih doživetjih na slovenski Obali ... saj so ideje za re-konekcijo vedno dobrodošle, kajne?

Letak, ki ga prejmete v času vašega bivanja, izpolnjenega oddajte v nagradni boks na recepciji hotela. S tem sodelujete v nagradni igri, kjer v želji po re-konektingu podarjamo:

Popolni Re-connect: 5-dnevno bivanje za dve osebi v hotelu po lastni izbiri.

Vikend Re-connect: Vikend paket za dve osebi v hotelu po lastni izbiri.

Wellness Re-connect: Paket wellness razvajanja za dve osebi v wellness centru Paradise Spa.

In mnogo ostalih daril ... 10x celodnevno kopanje v največjem bazenskem kompleksu na slovenski Obali; 
Laguna Morski park Bernardin, 10x dve pizzi v Batani, najstarejši pizzerii v Piranu in 50x priročno darilo za re-connect, korak do morja.

Zgradimo globlji odnos s samim seboj in s svetom okoli nas. Povežimo se. 

Top 3 ideje za Re-Connect v Portorožu

Re-activate ... Bernardin Resort se nahaja na najbolj privlačni lokaciji, v svoji morski oazi, le korak do morja, je odlično izhodišče za različne aktivnosti; tek, kolesarjenje, pohodništvo, vodni športi, športi z žogo ... Re-aktivirajte se v naši družbi.   

Re-lax ... Sprostite se v vrhunskem centru dobrega počutja Paradise Spa in skočite v največji bazenski kompleks na slovenski Obali - Morski park Laguna - ki s svojo ponudbo zadovolji družine, aktivne pare ali večne romantike.

Re-new ... vsak dan pripluje morje novih doživetij; dogodki v destinaciji, poseben animacijski program, mini klub za najmlajše, maxi ustvarjanje za starejše, poleg še občutite udobje prenovljenih sob v Grand Hotelu Bernardin.

Top 3 ideje za Re-Connect v Strunjanu

Re-set ... obnovite svoje ravnovesje, napolnite se z energijo v Bio-energijskem parku Salinera, kjer z meditacijo na 12-ih različnih energijskih točkah lahko izboljšate vaše energijsko polje in avro. Re-setirajte se, korak do morja.

Re-lief ... Wellness center Syra ponuja celovite terapevtske sprostitvene in negovalne programe, s katerimi sprostite telo in misli ter poskrbite za dobro počutje.  

Re-enjoy ... uživajte v lokaciji, kjer imate vse na dlani: bližina mesečevega zaliva, kolesarske in peš poti, razgledne točke, Strunjanski krajinski park, številni dogodki in animacija, usmerjena v naravo, duhovnost in re-konekcijo. 

Top 3 ideje za Re-Connect v Izoli

Re-treat ... prepustite se razvajanju v center dobrega počutja Wellness & Spa Mirta, kjer tretmaji s pridihom Mediterana prebudijo vse vaše čute.

Re-st ... umaknite se od živahnega vsakdana v zaliv neskončnega poletja, kjer vas mediteranska vegetacija in zvoki šumenja morja popeljejo v stanje popolnega oddiha.

Re-flect ... v odsevu morja opazujte mozaike starega rimskega pristanišča ali doživite utrip ribiškega mesteca Izola s skrivnostnimi kamnitimi ulicami in tradicionalnimi dogodki.

Re-servation ... rezervirajte svoj oddih na slovenski Obali in izkoristite priložnosti, ki vam jih ponuja Re-Connect.
Nagradna igra bo potekala v Hotelih Bernardin d.d., od 14.9.2018 do 14.11.2018. O izidu nagradne igre vas bomo obvestili preko e-naslova. Več informacij prejmete na recepciji ali preko booking@h-bernardin.si / +386 (0)5 690 7000. 

PRAVILA IN POGOJI NAGRADNE IGRE