Čas za romantiko v dvoje - Hoteli Bernardin

Romantika v dvoje, korak do morja

Ti in jaz ... to so najini trenutki. To je tisti čas v letu, ki si ga vzameva le za naju, za razvajanje v dvoje. Sprehodi ob morju, topli sončni žarki, blagodejen morski zrak in bogata masaža celega telesa znova prebudi metuljčke po telesu.

Privoščite si popolno razvajanje v dvoje s priokusom Mediterana. Na oddihu vas bo pričakalo popolno razvajanje, vrtnica, penina, savne in bazen z ogrevano morsko vodo ... 

Ali občutite? Ljubezen je v zraku, le korak do morja.

Romantični trenutki na Bernardinu

St. Bernardin Resort se nahaja le korak do morja, ob priljubljeni sprehajalni poti med Portorožem in Piranom. Ambient je kot nalašč za popoln oddih, bodisi romantični, sprostitveni ali rekreativni. V resortu lahko uživate v panoramskem bazenu v Paradise Spa in Morskem parku Laguna z ogrevano morsko vodo ter v centrih dobrega počutja Wellness Laguna in Paradise Spa.

Romantika v dvoje

Termin 13.02.2019 - 28.02.2019

Grand Hotel Bernardin
Polpenzion v dvoposteljni sobi s pogledom na morje
že za 66,00 € po osebi na dan

Romantika v dvoje

Izbrani datumi med 13.2.2019 - 24.2.2019

Hotel Histrion
Polpenzion v dvoposteljni sobi s pogledom na morje
že za 53,00 € po osebi na dan

savna + kopalni plašč + topli napitek
(15. in 16. februar nočno kopanje)

Romantični trenutki v Salineri

Med Izolo in Portorožem se v objemu narave, v neposredni bližini Krajinskega parka Strunjan, skriva bioenergijski resort Salinera. Salinera je idealno zatočišče za tiste, ki cenijo mir, naravo in ugodno podnebje za popoln oddih. Zaplavate lahko v notranjem bazenu z ogrevano morsko vodo ali se sprostite v Wellness in Spa Syra, kjer bomo vašemu telesu povrnili ravnovesje in energijo. Salinera je tudi odlično izhodišče za sprehode, izlete in raziskovanje Strunjanske doline ter naravnega rezervata. 

Romantinka v dvoje

Izbrani datumi med 13.2.2019 - 24.2.2019

Hotel Salinera
Polpenzion v dvoposteljni sobi standard 3*
že za 44,00 € po osebi na dan

savna + kopalni plašč + topli napitek