izola, San Simon - NOVO april 2019 - Hoteli Bernardin
Show menu

Val novih doživetij ...

San Simon Resort je prenovljen.

V popolnoma novi, sveži podobi je celovito prenovljen hotel Haliaetum. Prenova hotela obsega vse sobe s kopalnicami in balkoni, recepcijo in notranji bazen. Poleg hotela je prenovljena tudi depandansa Sirena. Prenova objektov je skladna s sodobnimi hotelskimi trendi, ki sledijo družinskemu standardu bivanja. Pri tem se je povečalo tudi število ležišč v obeh objektih. Prenovljen hotel in depandansa sta prve goste sprejela že konec marca 2019.  

Poleg namestitvenega dela se je delno prenovlila tudi glavna restavracija San Simon. Delna prenova gostinskega lokala Bistro, tik ob morju in tobogan bo v celoti zaključena v aprilu 2019.

S prenovljenimi sobami in posodobljeno ponudbo je San Simon dvignil kakovost bivanja in nadgradil družinam prijazno ponudbo storitev v restavracijah, sobah, recepciji, mini klubu in na kopališču. V San Simonu vas pričakuje val novih doživetij. 

Lepi trenutki se začnejo tukaj!

Hotel Haliaetum ****

Polpenzion v družinski sobi 
že za 97,80 € po osebi na dan

Brezplačno! 2 otroka do 12. leta starosti

Poletne počitnice

Hotel Mirta ****

Polpenzion v družinski sobi 
že za 109,50 € po osebi na dan

Brezplačno! 2 otroka do 12. leta starosti

Poletne počitnice

Depandanse ***

Polpenzion v družinski sobi 
že za 86,40 € po osebi na dan

Brezplačno! 2 otroka do 12. leta starosti

Poletne počitnice

Ustvarite svoj mozaik lepih trenutkov ...

V zalivu morja in sonca je San Simon Resort s svojo lego tik ob ribiškem mestecu Izola, odlično izhodišče za nepozabna celoletna doživetja. Izola se ponaša z bogato kulturno dediščino, istrskim utripom v pristnem mestnem jedru in čarobnim zaledjem, ki vabi na potepanje med oljčnike in trte.

Preverite, kaj vse lahko odkrijete v skrivnostnem mestecu Izola.