Val novih doživetij ... - Hoteli Bernardin
San Simon - NOVO april 2019Lepi trenutki se začnejo tukaj!
San Simon - NOVO april 2019Lepi trenutki se začnejo tukaj!
San Simon - NOVO april 2019Lepi trenutki se začnejo tukaj!
123
overlay
Show menu

Val novih doživetij ...

Prenavljamo za Vas. San Simonu Resort dobiva novo podobo.

V popolnoma novi, sveži podobi bo celovito prenovljen hotel Haliaetum. Prenova hotela obsega vse sobe s kopalnicami in balkoni, recepcijo in notranji bazen. Poleg hotela se prenavlja tudi depandansa Sirena. Prenova objektov je skladna s sodobnimi hotelskimi trendi, ki sledijo družinskemu standardu bivanja. Pri tem se povečuje tudi število ležišč v obeh objektih. Prenovljen hotel in depandansa bosta prve goste sprejela že konec marca 2019.  

Poleg namestitvenega dela se delno prenavljajo tudi glavna restavracija San Simon, gostinski lokal Bistro, tik ob morju in tobogan. Prenova bo zaključena v aprilu 2019.

S prenovljenimi sobami in posodobljeno ponudbo bo San Simon dvignil kakovost bivanja in nadgradil družinam prijazno ponudbo storitev v restavracijah, sobah, recepciji, mini klubu in na kopališču. V San Simonu vas od aprila 2019 pričakuje val novih doživetij. 

Lepi trenutki se začnejo tukaj!

Ustvarite svoj mozaik lepih trenutkov ...

V zalivu morja in sonca je San Simon Resort s svojo lego tik ob ribiškem mestecu Izola, odlično izhodišče za nepozabna celoletna doživetja. Izola se ponaša z bogato kulturno dediščino, istrskim utripom v pristnem mestnem jedru in čarobnim zaledjem, ki vabi na potepanje med oljčnike in trte.

Preverite, kaj vse lahko odkrijete v skrivnostnem mestecu Izola.