Uživajmo lokalno, spoštujemo avtentičnost - Hoteli Bernardin
overlay
Previous
Next
overlay
Rezerviraj svojo namestitev!
Show menu

Uzivaj lokalno

Sol, olive, Piran, Istra … V koraku s trajnostnim trendom v turizmu uvajamo storitve z lokalnim pridihom, ker sta okolje in poslovni uspeh v turizmu soodvisnaTrajnost je ena izmed vrednot, h kateri je usmerjena družba Hoteli Bernardin.

Hoteli so le del okolja, v katerem se morajo obnašati kot odgovoren gost, ki okolje spoštuje in ga ohranja. Med glavnimi motivi potovanj je prav odkrivanje naravne in kulturne dediščine ter sprostitev v urejenem in pristnem okolju. Glede na motive, ki danes vodijo turiste pri izboru destinacij, je pomembno, da hotel odraža lokalno identiteto, spoštuje avtentičnost in odraža značaj prostora. 

Barve, vonji in okusi gradijo in nizajo vtise in  oživetja naših gostov. Naj bodo to voda, vonj po sivki ali pristen okus brancina. Čim bolj pristno je to doživetje, bolj se nas dotakne in toliko močnejši vtis pusti. Gost, ki se vrača domov s prijetnimi vtisi,  deli doživetje s sorodniki, prijatelji in znanci ter se rad vrača. 

Z znamko »Uživajmo lokalno - Enjoy local« dajemo pristnemu in avtentičnemu zagon. Naj bo to dogodek, prehodno bivanje ali počitek gosta. Želimo, da nas gost začuti in se po to vrača.