V dvoje je lepše - Jesenska ponudba, Portorož, Strunjan, Izola - Hoteli Bernardin
V dvoje je lepšeJesen na morju, blizu doma.
overlay

V dvoje je lepše - smejati, raziskovati, potovati - blizu doma

Zlate barve jeseni, prijetno šumenje morja, sprehodi vzdolž obale, jesenske kulinarične dobrote, razvajanje v bazenih z ogrevano morsko vodo - to je eden najlepših časov v letu za preživljanje umirjenega in sproščujočega oddiha ob morju.

Podarite si jesenski oddih na slovenski Obali in pripravite svoje telo na hladne zimske dni, kjer v mili mediteranski klimi vaše telo predihate na svežem morskem zraku. Predvsem pa si vzemite čas zase in doživite vaše popolne jesenske počitnice z najlepšimi razgledi.

Varnost in zdravje naših gostov in zaposlenih postavljamo na prvo mesto. Zato na naših destinacijah uvajamo Higienski Standard Plus. Higienski Standard Plus zajema vsa priporočila pristojnih inštitucij za varno počitnikovanje. Skupaj z našim zdravstvenim osebjem in hotelskimi gospodinjami pa smo te ukrepe za vašo dodatno zaščito še nadgradili. Preberite več o Higienskem Standardu Plus.

Želite unovčiti turistični bon? Brez skrbi – preverite tukaj – postopek, kako unovčiti turistični bon za počitnice na slovenski Obali.

Jesenski oddih v dvoje - Portorož

Izbrani datumi med 22.11.2020 - 24.12.2020

Hotel Histrion
Nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi s pogledom na marino
že za 51,00 € po osebi na dan
Doplačilo za polpenzion 12,00 € po osebi na dan

Izbrani datumi med 22.11.2020 - 24.12.2020

Hotel Vile Park
Nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi
že za 26,00 € po osebi na dan

Doplačilo za polpenzion 12,00 € po osebi na dan

Blagodejna okrepitev telesa in duha na slovenski Obali

Prijetna mediteranska klima jeseni, v Portorožu, Izoli in Strunjanu, spontano odkrije vse svoje čare morja in narave. Za odlično pripravo telesa in duha pred prihajajočo zimo bodo blagodejno vplivale vse danosti morja in zraka z aerosoli, mineralnimi delci in vitamini. Aktivnosti na svežem morskem zraku bodo predihale vaš respiratorni sistem od znotraj, medtem ko bo razvajanje z aromaterapijami in masažami z dotikom avtentičnih zelišč in piranske soli v prenovljenem Wellnessu Benedicta poskrbelo za telo od zunaj. Vaše misli boste sprostili v bazenskih kompleksih z ogrevano morsko vodo in najlepšimi razgledi na umirjeno modrino morja. V prenovljenem Morskem vodnem parku Termaris pa boste še bolj pristno občutili morsko vodo, saj je voda v bazenih iz predela poimenovanega ''mlado morje'', ki je obogateno s še toliko več mikroelementi in minerali. Za dodatno ravnotežje telesa bo poskrbela lokalna istrska kulinarika s svežimi in kakovostnimi sestavinami.