Vinsko kulinarični večer na obali - Portorož, le korak do morja - Hoteli Bernardin
Vinsko-kulinarični večer za ValentinovoGrand hotel Bernardin, 15. februar ob 18:30
overlay

Doživite romantično harmonijo izbranih okusov vrhunske kulinarike in žlahtne kapljice.

Na 5. gourmet večeru na Bernardinu bo kraljevala fuzija okusov visoke kulinarike chefa Aleša Grašiča in žametni okusi izbranih vin; Pasji rep in Fedora. Dogodek bo povezoval urednik spletnega mesta Ovinu.si, Vanja Alič.

Vljudno vabljeni na kulinarično doživetje v petek, 15.2., ob 18:30 v restavraciji v Grand Hotelu Bernardin.

Ob vsakem hodu bosta ob vsaki jedi postreženi dve vini, torej iz vsake vinske kleti po eno.

MENU VINSKA SPREMLJAVA
Sušen istrski ombolo s tartufi
Špargljev sorbet
Pasta iz črnih oliv
Gorčični kaviar
Fedora: Zelen (2016); Pasji Rep: Zelen (2017)
Gosja jetra s chutnyem iz ribeza in rdeče čebule
Brioche z lešniki
Kostanj mariniran s konjakom
Krema s portovcem
Dehidrirane maline
Zlati lističi
Fedora: Chardonnay (2015); Pasji Rep: Jabatschin (2013)
'Dim sum' - lardo – burrata
Kokosova juha
Modroplavuti tun
Fedora: Chardonnay (2016); Pasji Rep: Jebatschin (2016)
Jelenji konfit s temno čokolado
Ostrigarji
Ingverjev pire
Fedora: Goli breg (2015); Pasji Rep: Jebatschin rdeči (2016)
Vini presenečenja
Sladoled z ostrigami
Kumkvat z yuzu sirupom
Pitaja
Fedora: Pet Nat (2018)

CENA: 65€ na osebo

REZERVACIJE


Rezervacije sprejemamo na tel: +386 5 690 7000 ali e-mail: booking@h-bernardin.si 
 

Število mest je omejeno. 

Romantika v dvoje

Termin 13.02.2019 - 17.02.2019

Grand Hotel Bernardin
Polpenzion v dvoposteljni sobi s pogledom na morje
že za 71,00 € po osebi na dan

+ popust za kulinarični dogodek

Podoživite utrinke preteklega kulinaričnega večera.

Ko se večer združi v brezhibni in bogato okrašeni mizi, prijetni družbi, odlični hrani in vinih dveh vinarjev, ki brezhibno in žametno puščata svoj odtis v vinskem zapisu, je večer popoln. Na podlagi odličnega odziva in zadovoljstva, nadaljujemo z organizacijo vinsko-degustacijskih dogodkov po uveljavljenem konceptu v petek, 15.02.2019 ob 18:30.

Preberite več.