Vinsko kulinarično doživetje na obali - Portorož, le korak do morja - Hoteli Bernardin
VINSKO-KULINARIČNO DOŽIVETJE NA OBALI, le korak do morja!Restavracija Grand hotela Bernardin, 1.december. ob 16:30
overlay

Večer neskončnih okusov

Degustacijski večer vin Kleti Brda in Vinakoper ter visoke kulinarike chefa Aleša Grašiča. Petek, 1.december.2017 ob 16:30 uri, restavracija Grand hotela Bernardin. Večer neskončnih okusov bo povezoval urednik spletnega mesta O vinu.si, Vanja Alič.

V šesthodnem meniju bosta ob vsaki jedi postreženi dve vini, torej iz vsake vinske kleti po eno.

Dobrodošlica: Capris peneči refošk - Vinakoper / Penina bagueri zero - Klet Brda
MENU VINSKA SPREMLJAVA
Ocvrta sipa z omako vongol, Poširana zlatovčica,
Pesina zmrzlina
Capris Malvazija - Vinakoper / Krasno belo - Klet Brda
Ribja pečenica z rakovim bisquejem, Rdeča polenta,
Hrustljavo okisano zelje
Capo d’Istria Malvazija - Vinakoper / Motnik - Klet Brda
Bučna ričota s črnimi trobentami Capris Plemenito belo - Vinakoper / Rebula Bagueri - Klet Brda
Figov sorbet z lavando
Divji prašič s kremo kostnega mozga, Koren krebuljice,
Spenjen luštrek, Gorčična pena z medom,
Sixty - Vinakoper / Merlot Bagueri - Klet Brda
Kakijeva panna cotta, Kandiran kostanj,
Kroglice kutine
Cipro - Vinakoper / Pikolit - Klet Brda

CENA: 60€ na osebo

REZERVACIJE


Rezervacije sprejemamo na tel: +386 5 695 1000 ali e-mail: mitja.tisnikar@h-bernardin.si
 

Število mest je omejeno.  

Posebna cena prenočišča, kontakt: eva.rzen@h-bernardin.si