Zlata leta, senior paket - Portorož, Strunjan, Izola - Hoteli Bernardin
Zlata leta - senior paketJesen na morju, blizu doma.
overlay

Senior paketi za jesenski oddih na morju, blizu doma

Doživite delček vaše jeseni le korak do morja. Neskončni razgledi v tisoč in enem odtenku toplih jesenskih barv, nežno valovanje in šumenje morja, sproščujoči sprehodi na svežem morskem zraku in topla mediteranska klima so ključni razlogi, zakaj so jesenske počitnice na slovenski Obali odlična izbira.

Za vaš oddih lahko izbirate med tremi najlepšimi obalnimi mesti. V Portorožu se prepustite razvajanju v panoramskem bazenu ali v prenovljenemu Morskemu vodnemu parku Termaris z ogrevano morsko vodo. V Strunjanu, v osrčju naravnega rezervata Strunjanskega krajinskega parka kraljuje Salinera resort, ki je obdana z Bio-energijskim parkom, solinami in naravnimi pešpoti ob morju. V San Simonu vijejo odlično označene pohodniške in kolesarske poti, med vinogradi in tudi ob klifnih pobočjih, vse do centra domačega ribiškega mesteca, Izole.

Varnost in zdravje naših gostov in zaposlenih postavljamo na prvo mesto. Zato na naših destinacijah uvajamo Higienski Standard Plus. Higienski Standard Plus zajema vsa priporočila pristojnih inštitucij za varno počitnikovanje. Skupaj z našim zdravstvenim osebjem in hotelskimi gospodinjami pa smo te ukrepe za vašo dodatno zaščito še nadgradili. Preberite več o Higienskem Standardu Plus.

Želite unovčiti turistični bon? Brez skrbi – preverite tukaj – postopek, kako unovčiti turistični bon za počitnice na slovenski Obali. 

Zlata leta v Portorožu

Izbrani datumi med 22.11.2020 - 24.12.2020

Hotel Histrion
Nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi s pogledom na marino
že za 51,00 € po osebi na dan

10% popust za bivanje med tednom (nedelja - petek),

nižje doplačilo za enoposteljno sobo.
Doplačilo za polpenzion 12,00 € po osebi na dan

Izbrani datumi med 22.11.2020 - 24.12.2020

Hotel Vile Park
Nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi
že za 26,00 € po osebi na dan

možnost menjave večerje za kosilo,

10% popust za bivanje med tednom (nedelja - petek),

nižje doplačilo za enoposteljno sobo.Doplačilo za polpenzion 12,00 € po osebi na dan

Blagodejna okrepitev telesa in duha na slovenski Obali

Prijetna mediteranska klima jeseni, v Portorožu, Izoli in Strunjanu, spontano odkrije vse svoje čare morja in narave. Za odlično pripravo telesa in duha pred prihajajočo zimo bodo blagodejno vplivale vse danosti morja in zraka z aerosoli, mineralnimi delci in vitamini. Aktivnosti na svežem morskem zraku bodo predihale vaš respiratorni sistem od znotraj, medtem ko bo razvajanje z aromaterapijami in masažami z dotikom avtentičnih zelišč in piranske soli v prenovljenem Wellnessu Benedicta poskrbelo za telo od zunaj. Vaše misli boste sprostili v bazenskih kompleksih z ogrevano morsko vodo in najlepšimi razgledi na umirjeno modrino morja. V prenovljenem Morskem vodnem parku Termaris pa boste še bolj pristno občutili morsko vodo, saj je voda v bazenih iz predela poimenovanega ''mlado morje'', ki je obogateno s še toliko več mikroelementi in minerali. Za dodatno ravnotežje telesa bo poskrbela lokalna istrska kulinarika s svežimi in kakovostnimi sestavinami.